V.20

Ännu en vecka har hunnit gått och vi har hunnit med mycket.

Måndag: Vi gick till skogen och denna gång ihop med Skrinet, Asken och Påsen. Vi firade i regnet att vi släppt ut våra fjärilar. Vi lekte en lek tillsammans -de va två eller fler fjärilar i mitten som flög under kompisarnas armar som var som grindar och sen skulle man hitta en kompis som man skulle dansa lite med innan vi blt i mitten. Efter maten fick vi färglägga en fjäril i valfritt mönster.

Tisdag:Vi fortsatte jobba i våra matteböcker. – det var svårt att para ihop rätt fönster med rätt våning. -Vi tränade och sjöng sommarsånger i lilla gympasalen med några 2: or, de va kul att få dansa lite också.

Onsdag: Vi åkte på utflykt. -Vi fick åka 2 bussar för att komma till Naturskolan. -Vi fick springa omkring och leka i buskarna och bygga koja. -Vi åt frukt vid elden. -Läraren där sa att de fanns ett spökhus där men han ljög för de var bara några slangar i huset. -Vi grillade hamburgare min älsklingsmat. -Vi såg kor. -I skogen letade vi efter insekter, vi la dom i en burk med tjockt glas på så såg man bättre. Många av barnen var trötta efter en trevlig dag på Naturskolan i Strömsholm trots regnet.

Torsdag: Vi hade gymnastik ihop med Skrinet. -Vi lekte hundar och mattar, hunden skulle springa ett varv sen krypa mellan benen på matten för att kunna få tag på ett hundben. -Vi lekte också stjärnstopp.

-Vi gick till musiksalen ihop med Asken, Påsen och Skrinet och sjöng sånger till sommaren, vi kommer bli bra på vår sång, jag kan den redan bra.